Vakmanschap is meesterschap!
Home » Metselwerk

Metselwerk

Metselwerk

 

Bij De Gouden Troffel brengen we alle metselwerken met veel vakkundigheid aan. Dit doen wij onder andere in de nieuwbouw, verbouw en tijdens restauratiewerkzaamheden.

De Gouden Troffel verzorgt het totale metselwerk. Op het gebied van metselen is er bij ons veel mogelijk. Bijvoorbeeld om  uw gevel opnieuw te metselen, enkele stenen vervangen, of zelfs uw nieuwbouw metselwerk door ons te laten uitvoeren.

Dankzij specialisten met liefde voor het metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk, vakmanschap en bovendien plezier in het werk, is metselwerk een specialisatie van dit bedrijf geworden. Voor het uitvoeren van metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk aan uw gevel, schoorstenen enzovoorts bent u bij De Gouden Troffel op het juiste adres.

Bij de eigen werkplaats is een breed assortiment bouwmaterialen en gereedschappen aanwezig, zodat het metselwerk altijd in optimale condities uitgevoerd kan worden.

Op de afbeeldingen onder aan deze pagina ziet u een kleine impressie van metselwerk wat door De Gouden Troffel is uitgevoerd.

 

Voor al uw vragen en opdrachten op het gebied van metselwerk kunt u bij ons terecht!