Vakmanschap is meesterschap!
Home » Voegwerk

Voegwerk

Voegwerk

Met behulp van gevelonderhoud kunt u het exterieur van uw huis grotendeels bepalen. De gevel van een huis bepaalt in grote mate het aangezicht van uw huis. Wanneer u de gevel niet goed laat onderhouden dan kan dit nadelige gevolgen voor de waarde van uw huis hebben. Met een plan op maat kunnen wij er voor zorg dragen dat uw gevel goed wordt onderhouden. In het geval van graffiti en andere bijzonderheden kunt u ook bij ons terecht.

De Gouden Troffel verzorgt alle soorten voegwerken. Ook voor snij- en knip werk bent u bij ons op het juiste adres. Snijvoegen is een speciale manier van voegen waarbij de voegen worden gesneden. Dit levert een zichtbare verbetering aan het exterieur van uw huis. Snijvoegen is een ambacht die lange tijd in de vergetelheid dreigde te raken.

Echter, snijvoegen is weer helemaal terug van weggeweest. Snijvoegen voegt namelijk sfeer en karakter aan het huis toe waar veel vraag naar is. Als u snijvoegen op uw huis wilt vervaardigen dan kunnen wij u hierbij helpen.

Het vervaardigen van een knip- of snijvoeg is namelijk iets waar De Gouden Troffel met veel plezier aan werkt. Ons tarief is scherp en daarnaast is de levering van onze diensten snel.

Hieronder ziet u een aantal foto’s van voegwerkzaamheden die door De Gouden Troffel zijn uitgevoerd.