Vakmanschap is meesterschap!
Home » Ons bedrijf

Ons bedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar!

 

De Gouden Troffel is een vertrouwd bedrijf voor al uw metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk. De Gouden Troffel bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en is ontwikkeld naar een bloeiende onderneming.

De Gouden Troffel werkt vakbekwaam en heeft zijn specialisatie. Daarbij kunt u denken aan alles op het gebied van metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk. Kortom; alles wat met steen te maken heeft!

U wilt natuurlijk het beste resultaat. Het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al ons metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk naar volle tevredenheid uit te voeren.

Onze expertise op het gebied van metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk is zeer breed, en wij staan daarmee graag voor u klaar. Ook als u speciale wensen heeft, kunt u ons daarom altijd benaderen. Wij zullen dan in overleg met u een passende oplossing aanbieden en na uw akkoord de gevraagde werkzaamheden met plezier voor u uitvoeren.